LiljevallAnsell

Personal

Christin (Kicki) Agnemyr

Samarbetspartner

Kicki har en bakgrund som Teckenspråks- och dövblindtolk men har sedan 10 år tillbaka jobbat inom området psykisk hälsa. Hon är Licensierad Mental Tränare samt utbildad ICC Coach/Hypnoscoach/Mbit Coach/NLP och har även flertal utbildningar inom ledarskap på sitt CV. Kicki föreläser och coachar inom näringslivet och idrottsvärlden. Hon coachar både individuellt och i grupp. Hennes grundbudskap handlar om att lära känna sig själv, må bra och finna sin inre potential.

Kickis arbete handlar om att guida människor till lära känna sig själv, må bra och finna sin inre potential. När du mår bra, går det bra och det är då du också kan ge av dina gåvor till andra. Kicki pratar med värme och humor om den Mentala Träningens fantastiska verktyg och med kraftfulla frågor får hon dig att öppna upp och se dig själv utifrån dina styrkor.

Kicki bor strax utanför Örebro tillsammans med sin man och tre barn i ett hus på landet nära vattnet. Meditation, yoga och fysisk rörelse i naturen tillsammans med djur och andra människor gör henne stark och lycklig. Likaså gör resor till hennes andra hem, USA det.

”Jag vet att vi alla, var och en av oss, har superkrafter och fantastiska gåvor att ge av och mitt jobb är att hjälpa människor att finna just sina. På så sätt kan vi tillsammans göra världen till en vacker plats att leva på.”